Back to Top


afgelast: Italiaanse Vroegbarok voor Zink en Sopraan

Datum:
zondag, 15 maart 2020
Soort evenement:
Concert
Aanvangstijd:
15:00
Locatie:

Huis te Breckelenkamp

LET OP: dit concert is afgelast!

 

Helaas zien wij ons genoodzaakt het concert van a.s. zondag 15 maart in Huis te Brecklenkamp af te gelasten vanwege de consternatie rond het corona-virus.

Hoewel het aantal bezoekers bij een Kasteelconcert relatief klein is en onder de 100 blijft, bleek het voor het ensemble niet mogelijk om het concert nog door te laten gaan. Wij zullen La Casella zeker op een later tijdstip opnieuw uitnodigen!
Wij bieden u de mogelijkheid om uw kaarten voor een ander concert te gebruiken (eventueel in het volgenden seizoen), dan wel uw geld teruggestort te krijgen.
Het spijt ons u niet anders te kunnen meedelen en zien u graag op onze volgende concerten!


Met vriendelijke groet,

Stichting Kasteelconcerten
Joost Hekel

 

============================================================

 

 

Italiaanse Vroegbarok voor Zink en Sopraan
Zwitsers topensemble in de Breckelenkamp

Zondag 15 maart 15u speelt het vermaarde Oude Muziek-ensemble La Casella in Huis te Brecklenkamp. Virtuoze vroege barokmuziek met een hoofdrol voor de cornetto of zink, een uitzonderlijk en fascinerend instrument uit de 17e eeuw. Luister hier naar de zink met een van de stukken uit het concert https://www.youtube.com/watch?v=pnqvjNSvwSU

 

Sopraan Vera Hiltbrunner, cornettospeler Jedediah Allen en klavecinist Andreas Westermann kennen elkaar van de Schola Cantorum in Bazel en traden succesvol op in heel Europa. In het programma ‘Feast and Famine’ verkennen zij de uitersten van de grillige en expressieve vroege Italiaanse barok: ‘feast’ staat voor uitbundig en juichend, ‘famine’ voor verlangen en (liefdes-) wanhoop in werken van Rigatti, Rossi en Froberger.  Meer over het ensemble https://www.youtube.com/watch?v=d13Ya_m8etI&feature=emb_logo

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar in de prachtig gerestaureerde zaal van het Huis te Breckelenkamp, Jonkerhoesweg 10, Lattrop-Breklenkamp.


Ontvangst vanaf 14.30u met koffie en thee. Entree à 35,- incl alle consumpties en programma.

Relaties van de Brecklenkamp betalen 22.50 ovv van ‘Wanrooy’ bij reservering op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0418-519131.

Met vriendelijke groet

Stichting Kasteelconcerten
Joost Hekel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0418-519131